Referencia

MOZGÁS - EGÉSZSÉG - JÓ MEGJELENÉS - SZEMÉLYI EDZÉS - FITTSÉG - ALAKFORMÁLÁS

MOZGÁS - EGÉSZSÉG - JÓ MEGJELENÉS - SZEMÉLYI EDZÉS - FITTSÉG - ALAKFORMÁLÁS

„Az embereket néha csak egy sokkhatás rázza fel az apátiából!”

Ha az ember az álmait akarja valóra váltani, sajnos néha keményen meg kell érte dolgozni. De az eredmények magukért beszélnek!


- Segítek megtalálni az irányt!


- Nem gyúrni fogunk egy teremben csirkét és rizst fogyasztva egész nap, hanem tervszerű, többszintű mozgásrendszert alakítunk ki a cél elérése érdekében!


- Mutasd meg mindenkinek, mire vagy képes!


- Nem csak egészség és jó közérzet a "mellékhatás", hanem egy jobb, magabiztosabb megjelenés, szégyenérzet nélkül, ami például egy párválasztásánál  vagy álláskeresésnél sokat nyom a latba!


Nem csak új test, új világ!


studiofitness.hu


REFERENCIAMUNKA - Jóbarát!

REFERENCIAMUNKA - Jóbarát!

Karászi Kunigunda (szül.:1982), 6 hónap, -20kg


A hölgy 161 cm, 100 kg-al kezdtük a közös munkát és előéletében a sport és a testmozgás nem volt jelen heti rendszerességgel. 6 hónap kitartó munkával  és sokakat ámulatba ejtő elszántsággal és kitartással mára az edzések és az utána következő egy órás kardió tréningek rutin feladattá váltak számára, mely új életet adott a hölgynek a sporton és mozgáson keresztül. GRATULÁLOK NEKI! 


És most egy pár sor a hölgytől:


Amikor Andrist megismertem gimnáziumi osztálytársak voltunk. Mindketten a pufókok csapatát erősítettük. Több évig nem beszéltünk, csak közösségi oldalon tudtunk egymásról.

Nekem eljött az a pont, amikor változtatni akartam az életemen és figyelemmel kísérve azt a változást, amin Andris keresztül ment, megkerestem. Nagyon kedves és segítőkész volt, amin meg is lepődtem, mert nagy súlyfelesleggel rendelkeztem és ezért azt gondoltam, hogy ki fog nevetni a megkeresésem miatt. De nyitott volt felém.

Elkezdtük a közös munkát, ami úgy indult, hogy levitt egy edzőterembe ahol hirtelen még a nevemet is elfelejtettem. Erre ő megkérdezte: -Baj van? Izgulsz? Én azt feleltem, hogy: Igen, mert mindenki engem néz és ki fog nevetni. Kapásból jött a válasz, hogy senki sem foglalkozik velem csak ő. Az edzés végére egészen megnyugodtam és tényleg senki sem bámult meg. Megjegyzem azért egy olyan embernek aki soha sem volt edzőterembe és nincs megelégedve a külsejével annak nagyon nehéz bemenni először egy ilyen helyre, de a lelki támogatás is nagyon sokat segített.

Andris egy nagyon motivált és céltudatos edző és ebből adódóan az edzéseit nem lehet elbliccelni és aki ezt komolyan gondolja az nem is szeretné. Igaz a kemény munkát megkövetelte, de az edzések nagyon jó hangulatban teltek. Edzés közben csak egy választ fogadott el arra a kérdésre, hogy milyen a gyakorlat: csodálatos! Néha már megvetően néztem rá, de helyesen válaszoltam amin ő jókat mosolygott, de későbbiekben valóban így gondoltam.

Azóta a mozgás az életem részévé vált oly mértékben, hogy ha nem tudok edzeni, akkor hiányzik nagyon. Segített megtalálni egy új életminőséget!

Köszönöm a sok-sok segítséget!

EREDMÉNY!!!

EREDMÉNY!!! Egyéni sikerem!